خرید گیفت کارت گوگل پلی
آشنایی با سرویس گوگل پلی (Google Play Services)
در این مقاله با گیفت کارت گوگل پلی آشنا خواهیم شد، اما قبل از هر چیز شناخت کارایی های گوگل پلی اهمیت بسیاری دارد. گوگل پلی سرویس، یک سرویس پخش دیجیتال محتوای چندرسانهای می باشد که توسط شرکت گوگل در سال 2012 معرفی شد. گوگل پلی که در ابتدا تحت عنوان اندرویدمارکت بوده است، فروشگاه رسمی گوگل برای خرید و فروش بازی، نرمافزار و دیگر محتوای مربوط به دستگاههای اندروید است. گوگل پلی سرویس یک برنامه کاربردی است که بر روی سیستم عامل اندروید نصب شده و به گوشی هوشمند شما اجازه می دهد که به آخرین نسخه ها و نکته های امنیتی بدون بروزرسانی اندروید خود، دسترسی داشته باشید. به طور کلی گوگل پلی سرویس نشان دهنده یک دگرگونی جزئی در گوشی های همراه است. نمونه ای از آن را در گوگل مپ ظهور کرده است.
قبل از ورود گوگل پلی سرویس به دنیای اندروید، وقتی که سیستم عامل اندروید را به روزسانی می کردید، می توانستید برنامه های گوگل، مانند گوگل مپ را نیز به روز کنید که این خود وقت زیادی را لازم داشت و اگر به روزرسانی را انجام نمی دادید، نسخه جدید گوگل مپ را نداشتید و همین باعث کند شدن برنامه می شد. اما با ظهور گوگل پلی سرویس، آنها به صورت خودکار از طریق این برنامه به روزرسانی می شوند.
این سرویس یک فروشگاه آنلاین برای خرید انواع موسیقی، فیلم، کتاب، اپلیکیشنها، بازیهای اندروید، نرمافزارهای کاربردی میباشد. این خدمات از طریق وب و اپلیکیشن پلی استور در اندروید موبایل در دسترس میباشد. تمام برنامه هایی که از طریق پلی استور روی گوشی شما اجرا می شوند از طریق گوگل پلی سرویس پشتیبانی می شوند. بهتر است گوگل پلی سرویس خود را همیشه به روزرسانی کنید. گوگل پلی سرویس در هر آپدیت خود تنها تغییرات کوچکی را اعمال می کند، مثلا تغییراتی در تبلیغات، بازی ها و …. که باعث می شود کارایی آن بالاتر رود. با آپدیت همیشگی این سرویس، می توانید در مصرف باتری خود صرفه جویی کرده و خدمات آنلاین را با کارایی و عملکرد بهتری دریافت کنید.
اطلاعات شما در گوگل، همیشه از طریق اینترنت به روز هستند. در نتیجه زمانی که شما نرم افزار، فیلم، آهنگ و یا اپلیکیشنی را از گوگل پلی خریداری می کنید، دسترسی به محتویات خریداری شده به سرعت بر روی تمامی وسایل اندرویدی شما امکان پذیر میشود. حتی اگر به طور مثال فیلمی را از تبلت اندروید خود خریداری کنید، می توانید آن را بر روی کامپیوتر شخصی خود نیز مشاهده کنید. زیرا خدمات گوگلپلی بر اساس فضای ابری پایه گذاری شده است و آنچه که شما میخرید یا اجاره میکنید به هیچ وجه حافظه وسیله شما اعم از کامپیوترشخصی، موبایل و تبلت را اشغال نمیکند. اگر سرعت اینترنت شما اجازه تماشای آسان و سریع خدمات خریداری شده از گوگل پلی را نمیدهد، میتوانید به راحتی محتوای مورد نظر خریداری شده را بر روی دستگاه اندرویدیتان پین کرده و از آن به صورت آفلاین استفاده کنید.
نحوه به روز رسانی گوگل پلی سرویس
در بیشتر موارد برای به روزرسانی یک برنامه در اندروید، می توانید آن را در فروشگاه گوگل جست و جو کرده و و سپس بر روی گزینه به روزرسانی کلیک کنید. هر زمان که نسخه جدیدی از برنامه های نصب شده در گوشی شما، در دسترس باشد فروشگاه گوگل آن را به شما عرضه خواهد کرد. ممکن است یک برنامه جدید بر روی گوشی خود نصب کرده باشید و به محض باز کردن برنامه، با اخطار به روزرسانی گوگل پلی سرویس روبرو شوید که در این صورت با کلیک بر روی اخطار می توانید به صفحه به روزرسانی بروید و سرویس را به روزرسانی کنید.
رفع خطای “گوگل پلی سرویس متوقف شده است”
در برخی مواقع ممکن است برنامه گوگل پلی سرویس دچار مشکل شود. ممکن است خطاهایی مانند گوگل پلی سرویس متوقف شده است، بر روی صفحه گوشی شما ظاهر شود. این اتفاق بیشتر در زمان باز کردن برنامه های وابسته به گوگل رخ می دهد. برای رفع این مشکل باید کش های این برنامه را حذف کنید. برای این کار به منوی تنظیمات (Settings) بروید، بر روی برنامه (Apps) کلیک کنید، سپس گوگل پلی سرویس (Google Play Services) را انتخاب کرده و روی دکمه ” Force Stop” کلید کنید و پاک کردن کش ها (Clear Cache) را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید: خرید گیفت کارت منیت
غیر فعالسازی برنامه گوگل پلی سرویس
این برنامه یکی از برنامه های پیش فرض اندروید است که همانطور در مطالب قبلی به آن اشاره شد، قابل حذف نمی باشند و تنها می توانید آنها را غیر فعال کنید. شما می توانید هشدارهای برورز رسانی برنامه ها که توسط این سرویس به شما ارائه می شود را غیر فعال کنید. برای این کار به تنظیمات (Settings) بروید، در قسمت برنامه ها(Applications)، گزینه همه (All) را انتخاب کنید. سپس برنامه گوگل پلی سرویس(Google Play Services) را انتخاب کنید و گزینه حذف به روزرسانی هاUninstall updates را انتخاب کنید. گاهی اوقات نیاز است که همگام سازی با داده های گوگل را نیز غیرفعال کنید. برای این کار وارد تنظیمات (Settings) شده و گزینه حساب ها (Accounts) را انتخاب کنید، در این قسمت دکمه منو و یا همان سه نقطه را فشار داده و همگام سازی داده ها (Auto-sync data) را غیر فعال (disable) کنید.
مراحل ساخت حساب گوگل
1- وارد بخش تنظیمات گوشی شده گزینه “Accounts” یا “حساب ها” را انتخاب کنید. گزینه “Add Account” یا “اضافه کردن حساب جدید” را که معمولا با یک علامت “+” نمایش داده می شود، انتخاب کنید.
2- گزینه “Google” را از میان گزینه های موجود انتخاب نمایید.
3- در این بخش در صورت عدم نمایش فیلد های مربوط به نام و نام خانوادگی، گزینه “Add a new account” یا “اضافه کردن حساب جدید” را انتخاب کنید.
4- در بخش ثبت نام، یک نام و نام خانوادگی برای حساب خود انتخاب کرده و به مرحله بعدی بروید.
5- تاریخ تولد و جنسیت خود را انتخاب کنید. (سعی کنید تاریخی را برگزینید که بعد از محاسبه، بالاتر از 18 سال باشد.
6- این مرحله و مرحله بعدی، جزو مهمترین مراحل ساخت حساب گوگل می باشد. در این مرحله از شما خواسته می شود تا یک نام کاربری که همان آدرس ایمیل شما می باشد، برای خود انتخاب کنید. پیشنهاد می شود آدرس یا نام کاربری را طوری انتخاب کنید که به راحتی فراموش نشود. در صورتی که نام کاربری شما قبلا توسط شخص دیگری استفاده شده باشد، خطایی در ثبت آن نمایش داده شده و از شما درخواست می شود تا نام کاربری دیگری را برای حساب خود انتخاب کنید. سعی کنید نام کاربری گوگلتان متشکل از نام ها و اعداد باشد تا علاوه بر یادگیری سریع، امکان تشابه آن نیز بسیار کمتر شود. البته از لیستی که در زیر نام کاربری شما نمایش داده می شود نیز می توانید تعدادی از نام های کاربری اشغال نشده و مشابه نامی که شما برگزیده اید را نیز انتخاب کنید.
7- پس از انتخاب نام کاربری، حال نوبت به انتخاب رمز عبور می رسد. رمز عبور مهمترین تنظیم امنیتی حساب گوگل محسوب می شود که باید به آن توجه ویژه ای شود. از آنجا که با استفاده از حساب گوگل می توان به ایمیل ها، موقعیت گوشی و سایر اطلاعات آن دست یافت، توصیه می شود به هیچ عنوان یک رمز عبور ساده را برای حساب خود انتخاب نکنید. سعی کنید رمز عبور حساب گوگل خود را عبارتی متشکل از حروف، اعداد و نشانه ها باشد و حدالامکان یک عبارت بی معنی باشد (مثلا Qt#3%xra42) تا به راحتی قابل کشف نباشد. درنظر داشته باشید که انتخاب رمز عبور ساده می تواند در آینده منجر به هک گوشی شما شود. در قسمت Confirm password دوباره رمز عبور خود را وارد کنید.
بیشتر بخوانید: گیفت کارت اپل موزیک
8- در مرحله بعدی از شما خواسته می شود که برای امنیت بیشتر حساب گوگل خود، تایید دو مرحله ای حساب خود را با استفاده از شماره تلفن خود، فعال نمایید. در صورت فعال کردن این مرحله، یک کد تاییدیه برای شما ارسال می شود که آن را باید در مکان مربوطه وارد نمایید. در صورت عدم تمایل به فعال سازی تایید دو مرحله ای، این مرحله را می توانید Skip نمایید.
9- در مرحله بعدی شرایط و قوانین گوگل مپ نمایش داده می شود که با انتخاب گزینه More و در نهایت انتخاب گزینه پذیرفتن شرایط، می توانید به مرحله بعدی بروید.
در مرحله آخر نام کاربری شما نمایش داده می شود که نشان از موفقیت آمیز بودن ساخت حساب گوگل می باشد.
پس از ساخت حساب گوگل ، حال شما می توانید به راحتی به جیمیل خود متصل شوید، از اپلیکشن گوگل پلی خود استفاده نمایید.
خرید گیفت کارت گوگل پلی
گیفت کارت گوگل پلی نوعی اعتبار مجازی است که در دستگاه های اندرویدی قابل استفاده می باشند. بهترین شیوه برای خرید از سرویس گوگل پلی استفاده از گیفت کارت گوگل پلی است. شما برای استفاده از امکانات سرویس های غیررایگان گوگل پلی و خدمات و محصولات غیر رایگان آن نیاز به گیفت کارت گوگل پلی دارید تا با استفاده از آن مبلغ مورد نظر را در اکانت خود شارژ کرده و از آن استفاده نمایید. گوگل صاحب با کیفیت ترین سرویس های تحت وب مانند Gmail، Google Docs، Maps و ده ها خدمات ارزشمند دیگر می باشد که با خرید گیفت کارت گوگل پلی می توانید برای دریافت نرم افزار، کتاب، موسیقی و تمام خدماتی به صورت غیر رایگان ارائه می شوند، اقدام کنید.
گیفت کارت گوگل پلی میتواند یک هدیه مناسب برای دوستان و نزدیکان شما باشد. البته این تنها مزیت گیفت کارتهای گوگل پلی نیست و چون کشور ما تحریم است، گیفت کارت تنها روش خرید محتوا از گوگل پلی می باشد. این گیفت کارت ها، کارت هایی هستند که حاوی یک مبلغ و اعتبار مشخص بوده و پس از ردیم کردن کد گیفت کارت خریداری شده، اکانت گوگل پلی شما به همان میزان شارژ می شود و شما می توانید با همین اعتبار از گوگل پلی خرید انجام دهید.
توجه کنید این گیفت کارت مختص گوگل پلی بوده و برای سایر سرویس های آنلاین نمی توان از آن استفاده نمود و فقط در اکانت گوگل پلی معتبر می باشد. برای استفاده از گیفت کارت گوگل پلی هیچ محدودیتی وجود نخواهد داشت و در 7 روز هفته می توانید به خرید از فروشگاه گوگل پلی بپردازید و یا به مقدار مورد نیاز خود از اعتبار گیفت کارت گوگل پلی خود استفاده کنید. بنابراین گیفت کارت گوگل پلی هیچگونه تاریخ انقضایی ندارد و گزینه مناسبی برای هدیه به دوستان می باشد، البته مانند سایر گیفت کارت ها امکان نقل و انتقال اعتبار گیفت کارت، امکان پذیر نمی باشد. اگر می خواهید اکانت گوگل پلی خود را شارژ کنید، مناسبترین راه، خرید گیفت کارت گوگل پلی می باشد. به جای وارد کردن شماره کارت های مستر و یا ویزا و دردسرهای وریفای شدن آنها، بهتر است از همین کارت کمک بگیرید.
بیشتر بخوانید: گیفت کارت اوریجین
راهنمای استفاده از گیفت کارت گوگل پلی
استفاده از گیفت کارت گوگل پلی با دو روش امکان پذیر می باشد .
1- فعال سازی از طریق وب سایت گوگل پلی
2- فعال سازی از طریق اپلیکیشن گوگل پلی
به طور کلی برای استفاده از گیفت کارت گوگل پلی باید مراحل زیر را انجام دهید:
1- نرمافزار Google Play را باز کنید.
2- روی کلید منو در گوشه بالا سمت چپ کلیک کنید.
3- گزینه Redeem را انتخاب کنید.
4- کد ۱۶ رقمی که روی گیفت کارت فیزیکی و یا داخل ایمیل گیفت کارت دیجیتالی شما قرار دارد را وارد نمائید.
5- کلید Redeem را فشار دهید تا اکانتی که میخواهید شارژ کنید را تائید نمایید.
پس از اینکه گیفت کارت شما تایید شد، میتوانید از آن برای خرید بازی، برنامه، فیلم، سریال تلویزیونی، موسیقی و کتاب استفاده کنید.
نحوه شارژ Redeem گیفت کارت گوگل پلی
1- در صورت استفاده نکردن از ip آمریکا، امکان بلاک شدن حساب جیمیل شما وجود دارد. بعد از تغییر آی پی حتما آی پی خود را چک کنید که به آی پی آمریکا تغییر پیدا کرده باشد.
2- وارد سایت play.google.com شوید.
3- وارد اکانت گوگل خود شوید
4- اگر زبان گوشی شما فارسی است، از سمت چپ روی گزینه “استفاده از کارت هدیه” و اگر زبان گوشی شما انگلیسی است، روی گزینه “Redeem“ کلیک کنید. (مانند تصویر زیر)
5- بعد از وارد کردن کد گیفت کارت اگر از شما Zip Code درخواست کرد یکی از کد پستی های امریکا را برداشته و وارد کنید.
6- دکمه ثبت یا Redeem را بزنید، اگر آی پی شما ایران باشد، پیغام خطای عدم شارژ و تلاش مجدد نمایش داده می شود.
نکته مهم: کشور گیفت کارت باید با کشور اکانت مطابقت داشته باشد. برای مثال اگر کشور اکانت بر روی آمریکا تنظیم شده باشد شما نمی توانید از گیفت کارت اروپا استفاده کنید.
نکات مهم در مورد استفاده از گیفت کارت گوگل پلی :
1- توجه داشته باشید که بسته به اینکه گیفت کارتی که خریداری می کنید مربوط به کدام کشور باشد، برای شارژ اکانت می بایست کشور محل سکونت خود را به آن کشور تغییر دهید. مثلا برای خرید گیفت کارت گوگل پلی امریکا کشور اکانت شما باید آمریکا باشد همچین می توانید برای به دست آوردن آدرس امریکایی از گوگل مپ کمک بگیرید.
2- گیفت کارت گوگل پلی برای خرید محصولات الکترونیکی مثل موزیک ، ویدیو ، سریال های تلویزیونی و یا خرید نرم افزارهای اندرویدی می باشد و از آنها نمی توانید برای خرید محصولات فیزیکی استفاده کنید. از مزیت های مهم این کارتها ، نداشتن تاریخ انقضاست. بنابرین می توانید هر زمان که نیاز دارید از اعتبار گوگل پلی استفاده کنید.
3- مطمئن شوید فقط یک اکانت جیمیل در گوشی شما وجود داشته باشد٬ اگر چند اکانت جیمیل در گوشی خود دارید باید در قسمت تنظیمات خود گوشی، اکانت های دیگر را پاک کنید و فقط اکانت اصلی که می خواهید از آن در خرید استفاده کنید و گیفت کارت را در آن وارد کنید را نگه دارید.
4- زبان گوشی یا تبلت اندرویدی خود را به انگلیسی ( English – United States ) تغییر دهید.
5- دقت کنید قبل از انجام تغییرات حتماً یکبار گوشی خود را خاموش روشن کنید که ارتباط شما با گوگل قطع شود.
6- اگر هنوز مشکل در ارتباط داشتید، باید یک بار سیم کارت خود را درآورید و از گزینه های flight mode و airplane mode استفاده نکنید.
7- حواستان به time zone گوشیتان باشد و آن را هم روی آمریکا یا کانادا تنظیم کنید.
8- حتما زبان منوی گوشی خود را انگلیسی US کنید. این نکته بسیار مهم می باشد.
9- قبل از خرید گیفت کارت حتما برنامه هایی را که به لوکیشن شما دسترسی دارند را از دسترس خارج کنید و ببندید. برنامه هایی مثل وایبر به راحتی لوکیشن شما را در اختیار گوگل قرار می دهند.
10- توجه داشته باشید در تمامی مراحل خرید از گوگل پلی، باید آی پی شما غیر از ایران باشد و حواستان باشد که در اواسط سفارش، آی پی شما تغییر پیدا نکرده باشد. جی پی اس گوشی شما باید غیر فعال باشد.
11- علاوه بر اینها حتما اطلاعات اکانت گوگل خود، مانند شماره تلفن و آدرس ایران را حتما پاک کنید.
انواع گیفت کارت گوگل پلی
گیفت کارت گوگل پلی در مبالغ مختلفی ارائه میشود و با خرید آن تا سقف مبلغ آن می توانید اپلیکیشن ها را از فروشگاه گوگل پلی بخرید یا از پرداخت های درون برنامه ای استفاده کنید.
- گیفت کارت گوگل پلی ۱۰ و 15 و 20 و 25 و 30 و 50 و 100 و 200 دلاری آمریکا
- گیفت کارت گوگل پلی انگلیس در اعتبارات مختلف
- گیفت کارت گوگل پلی استرالیا در اعتبارات مختلف
و… موجود می باشد.