تهران – خیابان جمهوری نرسیده به حافظ،جنب ساختمان معاونت درمان و بانک پاسارگاد، پاساژ حافظ پلاک ٢٠ فروشگاه بزرگ بازرگانی سیب ساعت کاری 10 صبح الی 7 بعد از ظهر به جز روزهای تعطیل تلفن تماس: 021-62999938
کارکنان زن کارخانه فاکسکان

بسیاری از کارکنان زن کارخانه فاکسکان تمایلی به بازگشت ندارند

راجشواری یکی از کارکنان کارخانه فاکسکان است که ماجرای جالبی برای خود دارد. او با مدرک MBA خود، از تسلیم شدن پدرش در برابر ویروس کرونا گفته و می‌گوید که بعد از آن، از دو شغل خوب به‌خاطر همه گیری کرونا انصراف داده است. او برای بازپرداخت وام تحصیلی خودش در کارخانه آیفون فاکسکان مشغول به کار شده و تلاش می‌کرد که به خانواده خود هم که درآمدی ندارند، کمک کند. او می‌گوید به قدری حقوقش کم بود که برای خرید یک گوشی اپل که مونتاژ خود کارخانه هم بود، نیاز بود که بیش از یک سال حقوقش را ذخیره کند.

وضعیت کارکنان زن کارخانه فاکسکان

او هم در جریان مشکلات کارخانه فاکسکان، به واسطه مسمومیت غذایی برخی از کارکنان آن حضور داشت و با تعطیل شدن کارخانه، مجبور شد که خانه نشین باشد. او تا مدت‌ها از ترس واکنش‌های منفی مردم، نام واقعی خود را مخفی کرده بود و حال اعلام کرده است که دیگر به کارخانه باز نمی‌گردد. او می‌گوید این به معنای رها کردن تنها شغلی است که در طول این همه گیری می‌تواند آن را انجام دهد، اما برایش مهم نیست. گزارش‌های جدید نشان می‌دهد که بیش از ۸۵ درصد از ۱۷ هزار کارمندی که در این کارخانه کار می‌کنند، زن هستند. تقریبا همه آن‌ها ۲۵ سال یا کمتر دارند و از طریق یکسری واسطه‌‌ها در کارخانه استخدام شده‌اند.

کارکنان زن کارخانه فاکسکان

شرکت‌ها سعی می‌کنند که از استخدام تمام وقت خودداری کنند تا بتوانند قوانین سختگیرانه کار در هند را دور بزنند. شرایط کاری در تاسیسات فاکسکان با هیچ استانداردی قابل قبول نیست و حتی با وجود اصلاحاتی که دولت محلی و اپل برای آن در نظر گرفته است، هنوز این کارخانه از تبعات اتفاق اخیر لطمه می‌خورد. تبلیغات بدی هم در زمینه زنجیره تامین برای هند انجام شده است، چرا که اپل به‌دنبال تنوع بخشیدن به زنجیره تامین خود است و احتمالا قصد دارد که کارخانه‌های جدیدی را در چین احداث کند. در هند وضعیت کاری اصلا خوب نبوده است و در کارخانه‌های دیگر این کشور هم به‌دلیل اینکه تولیدات آن‌ها معمولا به بریتانیا و کشورهای دیگر ارسال می‌شود، اعتراض‌های زیادی وجود دارد.

حداقل دستمزدها در این کشور به کارگران پرداخت می‌شود و معمولا هر هفته شاهد اعتراض‌های زیادی در سطح گسترده هستیم. اپل هم به همین واسطه روی شرایط این کارخانه بازنگری کرده و تا به امروز، فعالیت آن را به حالت مشروط درآورده است. هنوز مشخص نیست که این مشکلات تا کی ادامه‌دار خواهند بود، اما کاملا مشخص است که فاکسکان دیگر قرار نیست که مثل سابق به فعالیت خود ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: بازگشایی کامل کارخانه فاکسکان دو ماه طول خواهد کشید

برای خرید اقساطی محصولات کمپانی اپل مانند آیفون ۱۳ پرو مکس در مدل‌ها و رنگ‌های مختلف، می‌توانید به بازرگانی سیب مراجعه کرده و شرایط و مدارک لازم برای این منظور را مطالعه فرمایید. مشاورین این سایت هم در خدمت شما هستند تا خرید آسان و به‌صرفه محصولات اپل را به بهترین شیوه ممکن تجربه کنید.

webranko
تحریریه بازرگانی سیب

مشاهده سایر مطالب
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *