پیدا کردن موسیقی با استفاده از دستیار گوگل
گوگل از یک ویژگی بهنام Now Playing استفاده میکند که یک ویژگی شناسایی آفلاین موسیقی در گوشیهای هوشمند است. این شرکتها بعدا نسخهی آنلاین این برنامه را بههمراه دستیار گوگل برای همهی گوشیهای هوشمند اندرویدی عرضه کرد. این ویژگی شامل نصب یا فعالسازی اضافی نیست و درون اپ Google Assistant در اختیار شما قرار میگیرد. بنابراین، جستجوی برای آهنگهای موردنظر کاربران از آخرین ویژگیهایی است که گوگل با دستیار خود آن را در اختیار شما قرار خواهد داد. در این مطلب قصد داریم که نگاهی به این ویژگی در دستیار گوگل بیندازیم.
Google Now Playing در سال ۲۰۱۷ همراه با گوشی هوشمند گوگل پیکسل ۲ روانه بازار شد. این ویژگی جستجوی موسیقی برای یافتن آهنگ، از پایگاه داده آفلاین استفاده میکند و گوگل نیز تلاش کرده است که با بهینهسازی مداوم آن، عملکرد آن را بهبود بخشد. گوگل ادعا میکند که این ویژگی از انرژی کمتر باتری استفاده میکند، چرا که برای مطابقت دادن آهنگها، به هیچگونه اتصال اینترنتی نیاز ندارد. هر زمان که گوشی هوشمند شما به اینترنت متصل باشد، گوگل بهصورت خودکار اثر انگشت منحصربهفرد آهنگهای محبوب را دانلود کرده و آنها را ذخیرهسازی میکند تا بعدا توسط کاربر استفاده شود. بنابراین، گوشی هوشمند آهنگهای پخش شده را با سرنخ خاص خودشان ذخیره کرده و از آنها برای شناسایی فوری استفاده میکند. در اینجا ما سعی خواهیم کرد که با فعالسازی Google Now Playing و جستجوی موسیقی با گوگل، این مطلب را به شما آموزش دهیم.
- ابتدا توسط گوشی هوشمند خود به منوی تنظیمات بروید.
- بعد از پیمایش بهسمت پایین، روی تنظیمات صدا کلیک کنید.
- به بخش پایینی رفته و روی Advanced کلیک کنید تا وارد تنظیمات پیشرفته صدا شوید.
- گزینهی Now Playing را انتخاب کنید.
- در این بخش تاگل را روی On قرار دهید تا این ویژگی در صفحهی قفل گوشی و نوتیفیکیشنها نمایش داده شود.
پس از روشن کردن این ویژگیها، گوشی هوشمند هر آهنگ محبوب شما را دقیقا از صفحه قفل گوشی شناسایی خواهد کرد. وقتی هم که دستگاه را روشن کنید، میتوانید آهنگ مشخص شده را در بین اعلانها پیدا کنید.
شناسایی آهنگ از طریق Google Assistant
سرویس تشخیص موسیقی گوگل برای همهی گوشیهای اندرویدی اضافه شده است، اما کارکردی متفاوت با گوشیهای پیکسل دارد. تنها گوشیهای هوشمند پیکسل قادر به شناسای آهنگ و گوش دادن آفلاین آنها هستند و هربار کاربران میتوانند از این ویژگی برای ردیابی آهنگهای ناشناس استفاده کنند. بقیهی کاربران گوشیهای اندروید نیز میتوانند دستیار گوگل یا جستجوی صوتی از طریق گوگل را بهصورت دستی مورداستفاده قرار دهند. برای این منظور روشهای مختلفی ارائه شده است که میتوانید از آنها استفاده کنید.
Google Assistant را روی گوشی هوشمند اندروید خود باز کنید. برای این منظور میتوانید دکمهی صفحهی اصلی را فشار داده و آن را نگه دارید. البته میتوانید بهصورت دستی نیز این برنامه را از لیست اجرا کنید.
اگر تا پیش از این آهنگی را در پسزمینه پخش کردهاید، دستیار گوگل گزینهای در بخش پایین تحت عنوان What’s this song نمایش خواهد داد که میتوانید روی آن کلیک کنید.
در غیر اینصورت، از دستیار گوگل بخواهید که آهنگ را شناسایی کند، یا عبارت what is the song را بهکار ببرید.
هنگامی که گوشی هوشمند شما شروع به شناسایی آهنگ میکند، اطمینان حاصل کنید که گوشی به منبع صوتی نزدیک است و میتواند نتیجهی دقیق را در اختیار شما قرار دهد.
با استفاده از برنامهی گوگل میتوانید همین کار را تکرار کنید. کافی است که به داخل برنامه رفته و روی نماد میکروفون در گوشهی بالا کلیک کنید و درخواست شناسایی آهنگ را صادر کنید. بهنظر نمیرسد که ویژگی شناسایی موسیقی در جستجوی گوگل در بسیاری از کشورها وجود داشته باشد. بههر حال در صورتی که چنین باشد، بهراحتی میتوانید از دستیار گوگل در چنین مواقعی کمک بگیرید.