تهران – خیابان جمهوری نرسیده به حافظ،جنب ساختمان معاونت درمان و بانک پاسارگاد، پاساژ حافظ پلاک ٢٠ فروشگاه بزرگ بازرگانی سیب ساعت کاری 10 صبح الی 7 بعد از ظهر به جز روزهای تعطیل تلفن تماس: 021-62999938
قلم لمسی اپل

نسل جدید قلم لمسی اپل چگونه خواهد بود؟

قلم لمسی اپل یا همان Apple Pencil هرآنچه که ‌می‌توان با آیپد و آیپد پرو انجام داد را متحول کرد. این قلم با در اختیار قرار دادن تمامی امکانات ابزارهای ترسیمی همانند مداد و خودکار برای کاربران، طراحی دیجیتال را با تغییرات گسترده‌ای روبه‌رو کرد. شرکت اپل که در حال بازطراحی این قلم برای ارائه نسل جدید آن است، عقیده دارد می‌تواند راحتی کار با آن را بهبود بخشد.

یکی از مشکلات Apple Pencil و همچنین بسیاری از قلم‌ها، مدادها و موارد مشابه دیگر این است که شکل استاتیک آن‌ها لزوماً برای همه کاربران راحت نیست. از آنجا که دست‌ها می‌توانند بزرگ و کوچک باشند و یا از لحاظ آناتومیکی تفاوت‌های گوناگونی داشته باشند، قلم لمسی اپل ممکن است برای کار در مدت زمانی طولانی، خیلی راحت نباشد.

در برخی موارد، ممکن است یک کاربر قلم با قطر بیشتری بخواهد. روش‌های سنتی بسیاری برای تحقق این خواسته وجود دارد، از جمله اضافه کردن قسمتی پلاستیکی و برجسته همانند مدادها و خودکارهایی که این روزها در بازار شاهد آن‌ها هستیم. با این وجود، به عقیده بسیاری از کاربران این قلم لمسی، این ایده لزوما بهترین راه حل برای برطرف کردن این مشکل نیست زیرا علاوه بر به‌هم ریختن ظاهر این سخت‌افزار، همانند نسل دوم آن، مانع قرارگیری آن در محفظه شارژ می‌شود.

مشخصات نسل دوم قلم لمسی اپل

نسل دوم قلم لمسی اپل در مقایسه با نسل اول آن بسیار مورد تحسین قرار گرفت. بدنه این قلم همچنان پلاستیکی بوده و طول 16.6 سانتی‌متری با قطر کمتر از 1 سانتی‌متری دارد. وزن نسبتا سبک حدودا 21 گرمی آن هم به کاربر اجازه می‌دهد ساعت‌ها امکان کار با قلم را داشته باشد. اما مهمترین تفاوت این قلم نسل دوم با نسل قبلی خود در طراحی بدنه است. به طوری که یک وجه این قلم به صورت تخت طراحی شده و در همین قسمت هم آهنربا تعبیه شده است. به این ترتیب می‌توان از همین قسمت، قلم را به آیپدپروهای نسل سوم متصل کرد که لبه‌هایی صاف و بدون انحنا دارند.

ثبت اختراعی جدید برای قلم لمسی اپل

در حق ثبت اختراعی که اپل روز سه‌شنبه توسط دفتر ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده آمریکا به ثبت رساند، مشاهده می‌شود که این شرکت از قابلیت تنظیم دستی برای افزایش قطر قلم و امکان تنظیم آن برای هر نوع آناتومی، استفاده کرده است. این بدین معناست که اپل به جای افزودن قسمت‌هایی اضافی به این قلم، سیستمی داخلی و کاملا اختیاری را در اختیار کاربران خود قرار داده است.

قلم لمسی اپل

مکانیزم احتمالی

مکانیزم تغییر حالت قلم لمسی اپل اما به این ترتیب است که کاربر می‌تواند با بیرون کشاندن قسمت‌های اضافی که به تنظیم سایز قلم کمک می‌کنند از داخل قلم، امکان انقباض و انبساط و راحتی کار با این قلم لمسی را به صورت کاملا خودمختار داشته باشد. از آنجا که این درزها در طول کل قلم امتداد دارند، کاربر می‌تواند بنا به خواسته خود، آن را صرفا در محل در دست‌گیری قلم یا کل طول آن تنظیم کند.

این سیستم می‌تواند از یک موتور با استاتور بر روی یک قسمت و یک روتور متصل به قسمتی دیگر استفاده کند. ممکن است برای افزایش گشتاور و پتانسیل پیچشی این سیستم از یک بلبرینگ استفاده شود. با توجه به استفاده از موتور داخلی در این قلم، امکان استفاده از برخی سنسورها در آن وجود خواهد داشت.

اگر بخواهیم این تغییر در Apple Pencil را از وجهی دیگر مورد بررسی قرار دهیم، به این نتیجه می‌رسیم که در نهایت قرار است این قلم به جای قوصی دایره‌ای از ارگونومی مثلثی شکل بهره گیرد. این مورد می‌تواند به شکل عناصر انبساطی در بدن مورد استفاده قرار گیرد تا بدنه مورد استفاده برای تغییر بیرونی، به‌طور بالقوه توسط پمپ و مکانیسم سیال رانده شود. اگرچه استفاده از مایع فروسلوئید یا مگنتورولوژیکی می‌تواند تحت تأثیر الکترومغناطیس‌ها در نهایت به همین مکانیزم ختم شود.

قلم لمسی اپل

برای کمک به این امر، بدنه قلم را می‌توان از یک ماده هوشمند که شکل قبلی خود را به یاد می‌آورد و در اثر گرما نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرد، ساخت. همچنین می‌توان از یک ماده الکترواکتیو که با تحریک میدان‌های الکتریکی تغییر شکل می‌دهند، استفاده کرد. این تغییر حالت همچنین می‌تواند برای ارائه بازخورد هاپتیک مورد استفاده قرار گیرد.

البته، این موضوع لزوما نباید محدود به بدنه قلم باشد زیرا همان طور که در توضیحات طرح اولیه این فناوری آمده، از آن می‌توان برای تغییر شکل نوک قلم در 3 حالت نوک‌تیز، گرد و ضخیم استفاده کرد.

قلم لمسی اپل آپگرید می‌شود؟

با تمام این تفاسیر، باز هم نباید این نکته را فراموش کرد که اپل به صورت هفتگی، حق اختراع جدیدی را ثبت می‌کند و این موضوع نشان از فعال بودن واحد تخقیق و توسعه این شرکت دارد. بنابراین، به‌کارگیری نهایی آن در محصولات جدید این شرکت همیشه در هاله‌ای از ابهام بوده است.

قلم لمسی اپل

این اختراع اپل به نام شخصی با عنوان پائول وانگ ثبت شده، فردی که 7 سال است در بخش معماری واحد طراحی محصولات اپل فعالیت دارد. بررسی دیگر حق اختراع‌های وی نشان از یافته‌های مشابه او در زمینه‌های مشابه دارد؛ صفحات دارای نور پس‌زمینه، صفحه کلیدهای نوری، قلم با تأثیر مغناطیسی خارجی و دستگاه‌های مبتنی بر اثر انگشت.

اپل برای بهبود قلم خود در پرونده‌های ثبت اختراع، ایده‌های مختلفی ارائه داده که از جمله آن‌ها می‌توان به همان استفاده از مواد هوشمند اشاره کرد که به این شرکت این امکان را می‌دهد بدون استفاده از موتور داخلی و تشخیص حرکات و نور در قلم‌ها، قابلیت تغییر شکل را به این سخت‌افزار بیافزایند.

webranko
تحریریه بازرگانی سیب

مشاهده سایر مطالب
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *