تهران – خیابان جمهوری نرسیده به حافظ،جنب ساختمان معاونت درمان و بانک پاسارگاد، پاساژ حافظ پلاک ٢٠ فروشگاه بزرگ بازرگانی سیب ساعت کاری 10 صبح الی 7 بعد از ظهر به جز روزهای تعطیل تلفن تماس: 021-62999938
کمبود نیروی ماهر

کمبود نیروی ماهر می‌تواند مشکل بزرگ تولید تراشه در جهان باشد

در بحبوحه کمبود نیروی کار در جهان، بزرگ‌ترین سازندگان تراشه با چالش جدیدی پیرامون جذب استعدادهای ماهر در جمع کارکنان تاسیسات تولید نیمه هادی و رفع محدودیت‌های تراشه خودشان هستند. وال استریت ژورنال، روز یکشنبه گزارش داد که سازندگان تراشه‌های جهان، به‌طور فزاینده‌ای نگران کاهش کارگران ماهر خودشان هستند؛ مشکلی که با کمبود گسترده‌تر نیروهای کار، افزایش تقاضا برای وسایل الکترونیکی و رقابت بین دولت‌ها برای تقویت قابلیت‌های ساخت تراشه، شدیدتر هم شده است.

یکی از مدیران ساخت تراشه به این نشریه گفته است که این صنعت در حال حاضر در جنگی برای استعدادها حضور دارد و این روند برای دیگر سازندگان هم به‌همین منوال است. علیرغم اینکه تاسیسات ساخت تراشه به‌صورت کاملا خودکار فعالیت می‌کنند، اما همچنان به کارگران ماهر هم نیاز دارند تا تجهیزات با تکنولوژی بالا را در فرایند تولید نیمه‌هادی خودشان به کار گیرند. تولید کنندگان تراشه به‌دلیل مشکلات جهانی عرضه تراشه، قصد دارد که تولیدات خودشان را افزایش دهند. اینتل، شرکت تولید نیمه هادی تایوان، سامسونگ و سایر شرکت‌های تراشه، همگی برنامه‌های توسعه بزرگی را متعهد شده‌اند و حال برای رسیدن به آن با چالش روبرو هستند.

نیاز به نیروهای ماهر برای افزایش تولید تراشه

کمبود نیروی ماهر

با این حال، این افزایش در قابلیت‌های تولید، نیازمند نیروی کار ماهر است. به‌عنوان مثال، در ایالات متحده، این صنعت تا سال ۲۰۲۵ باید ۷۰ هزار تا ۹۰ هزار کارگر سیلیکونی اضافه کند تا بتواند به توسعه تراشه پیش بینی شده دست پیدا کند. طبق گزارش‌های جدید، شکافی که در جریان استخدام یک نیروگاه جهانی تولید تراشه در تایوان شکل گرفته، به بالاترین سطح خود در بیش از ۶ سال گذشته رسیده است. در نتیجه، سازندگان تراشه اعتقاد دارند که در جذب استعدادها، قصد دارد که استراتژی خودشان را تقویت کنند. این استراتژی، شامل دستمزدهای بالاتر، تقویت عملکرد استخدام و تعمیق روابط با دانشگاه‌ها است.

با این حال، علاقه به ساخت تراشه هم کاهش پیدا کرده است، به‌طوری که بسیاری از دانشجویان، ترجیح می‌دهند که در حوزه‌های نرم‌افزاری یا خدمات اینترنتی به‌دنبال کاریابی باشند. فقدان تکنسین‌های ماهر در تایوان، می‌تواند جایگاه این کشور را در خط مقدم تولید نیمه‌هادی جهان تهدید کند. در ایالات متحده، سازندگان تراشه با قانون‌گذاران هم لابی کرده‌اند تا به آن‌ها اجازه دهند که تکنسین‌های ماهر خارجی را هم استخدام کنند. چین هم در حال گسترش قابلیت‌های ساخت تراشه خود است. نیروی سیلیکونی این کشور در پنج سال گذشته، تقریبا دو برابر شده است. با این حال، این کشور هم در سال ۲۰۲۰، کمبود مهندس ۲۵۰ هزار نفری را تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اپل دفتر کالیفرنیای جنوبی را برای توسعه تراشه های بی سیم خود گسترش می‌دهد

شما نیز می‌توانید نظرات خود را در این رابطه با ما به اشتراک گذارید. به نظر شما آینده ساخت تراشه در جهان به چه شکلی جلو خواهد رفت؟ در بخش کامنت‌ها با ما همراه شوید.

برای خرید اقساطی محصولات کمپانی اپل مانند آیفون ۱۳ پرو در مدل‌ها و رنگ‌های مختلف، می‌توانید به بازرگانی سیب مراجعه کرده و شرایط و مدارک لازم برای این منظور را مطالعه فرمایید. مشاورین این سایت هم در خدمت شما هستند تا خرید آسان و به‌صرفه محصولات اپل را به بهترین شیوه ممکن تجربه کنید.

webranko
تحریریه بازرگانی سیب

مشاهده سایر مطالب
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *