تهران – خیابان جمهوری نرسیده به حافظ،جنب ساختمان معاونت درمان و بانک پاسارگاد، پاساژ حافظ پلاک ٢٠ فروشگاه بزرگ بازرگانی سیب ساعت کاری 10 صبح الی 7 بعد از ظهر به جز روزهای تعطیل تلفن تماس: 021-62999938
جزئیات جدید قابلیت iCloud Private Relay

جزئیات جدید قابلیت iCloud Private Relay منتشر شد

اپل ویژگی جدیدی برای حفظ حریم خصوصی تحت عنوان iCloud Private Relay را در نسخه بتا iOS 15 ارائه کرده بود که البته به نسخه اصلی راه نیافت. اما گویا این شرکت اکنون یک پرایمر از چگونگی کارکرد این ویژگی همراه با کارهایی که می‌توان با آن انجام داد، منتشر کرده است. این ویژگی در ابتدا به‌عنوان بخشی از iOS 15 معرفی شده بود، اما در نسخه بتا مشکلات آن آشکار شده و نتوانستیم که شاهد حضور آن در نسخه عمومی باشیم. اپل یک Overview از این قابلیت منتشر کرده و توضیح داده است که چگونه این ویژگی می‌تواند از حریم خصوصی کاربران در اینترنت محافظت کند.

در این سند منتشر شده آمده است: «معمولا هنگامی که یک کاربر در اینترنت گشت و گذار می‌کند، اطلاعات اولیه مربوط به ترافیک وب او، مانند آدرس IP و سوابق DNS توسط ارائه دهندگان شبکه و وب سایت‌هایی که بازدید می‌کنند، قابل مشاهده است. حال همین شرکت‌ها می‌توانند با تبلیغات و کمپین‌های بازاریابی ناخواسته قراردادی امضا کرده و این داده‌ها را به‌صورت ترکیبی به آن‌ها بفروشند.» سپس در این سند توضیح داده شد که چگونه این قابلیت قرار بود که درخواست‌های مرور کاربر را از طریق دو relays جداگانه ارسال کند تا هیچ نهادی نتواند فعالیت‌های مرور شما را در اطلاعات نمایه به‌صورت دقیق ترکیب کند.

سند جدید اپل پیرامون قابلیت iCloud Private Relay

جزئیات جدید قابلیت iCloud Private Relay

سندی که اپل منتشر کرده است، همان جزئیاتی است که در WWDC 2021 نشان داده شده بود و طی یک ویدیو، توسعه دهنده در مورد آن توضیح ارائه کرده بود. نکته‌ای که در این سند جدید است، جزئیاتی در مورد زمان‌هایی است که ممکن است این قابلیت کار نکند. کاربرانی که بین وای فای و هات اسپات تلفن همراه خودشان جا به جا می‌شوند، ممکن است که اعلان‌های تکراری مبنی بر خاموش و روشن کردن مجدد قابلیت iCloud Private Relay دریافت کنند. حال در بیانیه جدیدی در این رابطه این‌طور توضیح داده شده است:

سرویس‌های تلفن همراه، مانند سرویس‌های پیام رسانه‌ای چند رسانه‌ای، خدمات تلفن XCAP، دسترسی به سرور Entitlement، ترافیک تترینگ و پست صوتی و تصویری، از Relay خصوصی استفاده نمی‌کنند و این خدمات همیشه به‌صورت مستقیم قابل دسترس خواهند بود. استثنائات عمدی هم برای زمانی که کاربر در یک شرکت سازمانی حضور داشته باشد، وجود دارد.  اکثر تنظیمات شبکه مدیریت شده که توسط شرکت‌ها استفاده می‌شود، بر Private Relay اولویت داده خواهند شد.

به‌طور مشابه، اگر هر کاربری یک VPN یا تنظیمات پروکسی خاصی داشته باشد، ترافیک اینترنت وب از طریق Private Relay عبور نخواهد کرد. واپل همچنین خاطرنشان کرده است که شبکه‌های شرکت‌ها می‌توانند دسترسی به این قابلیت را مسدود کنند. اگر این اتفاق بیفتد، به کاربران این هشدار داده می‌شود که باید Private Relay را برای شبکه غیرفعال کنند یا از شبکه دیگری استفاده کنند. یکی از مسائلی که در این Overview به آن اشاره نشده است، این است که چگونه ویژگی جدید حریم خصوصی اپل در همه کشورها به‌ویژه روسیه در دسترس نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اپل اولین بتا توسعه دهنده iOS 15.3 را منتشر کرد

برای خرید اقساطی محصولات کمپانی اپل مانند آیفون ۱۳ پرو مکس در مدل‌ها و رنگ‌های مختلف، می‌توانید به بازرگانی سیب مراجعه کرده و شرایط و مدارک لازم برای این منظور را مطالعه فرمایید. مشاورین این سایت هم در خدمت شما هستند تا خرید آسان و به‌صرفه محصولات اپل را به بهترین شیوه ممکن تجربه کنید.

webranko
تحریریه بازرگانی سیب

مشاهده سایر مطالب
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *