تهران – خیابان جمهوری نرسیده به حافظ،جنب ساختمان معاونت درمان و بانک پاسارگاد، پاساژ حافظ پلاک ٢٠ فروشگاه بزرگ بازرگانی سیب ساعت کاری 10 صبح الی 7 بعد از ظهر به جز روزهای تعطیل تلفن تماس: 021-62999938
خالی کردن حافظه آیفون

خالی کردن حافظه آیفون

آیا می‌دانید که چقدر از فضای خالی آیفون یا آیپد شما باقی مانده است؟ تاکنون برای‌تان پیش آمده است که هنگام به‌روزرسانی سیستم‌عامل iOS یا نصب یک برنامه چدید با مشکل کمبود حافظه روبرو شوید؟ بهترین راه برای انتقال فایل‌هایی که می‌خواهید آن‌ها را نگهداری کنید، تا کمی فضای خالی بیشتری داشته باشید، چیست؟ چگونه می‌توانید انتخاب درستی بین فایل‌ها و برنامه‌هایی که باید نگه دارید و بقیه را پاک کنید، داشته باشید؟ انتخاب هوشمندانه به چه‌صورتی خواهد بود؟ کافی که در این مقاله با ما همراه باشید تا چند مرحله ساده را با شما به اشتراک گذاریم. با این روش‌ها شما می‌توانید آیفون یا آیپد کم‌نظیری داشته باشید و سازمان‌ یافته‌تر از همیشه حرکت کنید.

حافظه‌ی مصرف شده‌ی آیفون یا آیپد را چک کنید

شما در ابتدا باید میزان حافظه‌ای که در اختیار دارید را بررسی کنید. برای این منظور به بخش Settings > General > [device] Storage بروید. در بالا، یک نمودار میله‌ای با کد رنگی خاص خود را مشاهده خواهید کرد که مشخص کننده‌ی دسته خاصی از برنامه‌ها هستند که فضای گوشی را اشغال کرده‌اند. بدین ترتیب اطلاعات خوبی از آن را کسب خواهید کرد.

خالی کردن حافظه آیفون

نیازی به درک عمیق این عدد و ارقام نخواهد بود. برای به‌روزرسانی iOS شما باید همواره ۵ گیگابایت فضای خالی در اختیار داشته باشید. اگر می‌خواهید که فضای کافی را در اختیار بگیرید تا بتوانید بدون نگرانی از ارور خاصی، عکس جدید گرفته و برنامه‌های جدیدی را نصب کنید، همواره ۲ گیگابایت فضای خالی را به خود اختصاص دهید.

توجه داشته باشید که وقتی فضای موجود و فضای مورد استفاده خود اضافه کنید، آن‌ها همه‌ی حافظه‌ی گوشی را تشکیل نمی‌دهند؛ چرا که بخشی از فضای حافظه‌ی گوشی را سیستم عامل تشکیل می‌دهد.

اپلیکیشن‌هایی که بیشترین حجم از حافظه را اشغال می‌کنند، شناسایی کنید

اگر همچنان به قسمت پایینی بخش Storage بروید، لیستی از تمام برنامه‌هایی را مشاهده خواهید کرد که به ترتیب میزان فضای مصرفی را به نمایش می‌گذارند.

هر برنامه‌ای را که انتخاب کنید، یک صفحه جدید باز خواهد شد که میزان استفاده را در دو قسمت نشان می‌دهد. یکی از این قسمت‌ها مربوط به فضای مورد استفاده خود برنامه است که با رنگ خاکستری روشن در بالا نمایش می‌یابد و دیگری فضای استفاده شده توسط داده‌ها و اسناد برنامه است. به‌عنوان مثال، همان‌طور که در عکس مشاهده می‌کنید، برنامه‌ی Podcasts نشان داده شده، در مجموع ۱.۶۳ گیگابایت است که ۲۵.۳ مگابایت برای برنامه و ۱.۶ گیگابایت برای اسناد و داده‌های مربوط به آن است.

گاهی اوقات، این اطلاعات به شما کمک می‌کند که میزان فضای اشغال شده توسط برنامه را متوجه شوید. علاوه بر آن اطلاعاتی که داخل آن ذخیره کرده‌اید نیز شامل فضایی هستند که این بخش به شما نشان می‌دهد. در همین عکس مشاهده می‌شود که فایل‌های پادکست و پیام‌هایی که عکس‌های زیادی داشته‌اند، فضای بیشتری از گوشی را اشغال کرده‌اند. در مورد پادکست، با کشیدن انگشت خود به سمت چپ، می توانید سریع قسمت‌های این منو را پاک کرده و به مرحله‌ی قبل بازگردید.

برنامه‌هایی که استفاده نمی‌کنید را هدف قرار دهید

پاک کردن این برنامه‌ها

در صفحه‌ی حافظه‌ی دستگاه که پیشتر آن را مشاهده کردید، به‌دنبال برنامه‌هایی باشید که استفاده نمی‌کنید. انجام این کار در این مرحله بسیار آسان‌تر از یافتن آن‌ها در صفحه نمایش خانگی گوشی است. برنامه‌های شما در صفحه نمایش خانگی، به احتمال زیاد در چندین صفحه پراکنده شده‌اند و به‌صورت پوشه‌ای قرار دارند. اما در این مرحله می‌توانید شناسایی آسان‌تری داشته باشید.

اگر برنامه‌هایی را پیدا کردید که به آن‌ها نیاز ندارید، روی آن‌ها کلیک کرده و Delete App را انتختب کنید. هر برنامه‌ای که خریداری کرده‌اید، همیشه قابل دانلود مجدد هستند و بدون پرداخت مجدد و هزینه‌ی اضافی، می‌توانید از اپ استور آن‌ها را در دسترس داشته باشید. پس نگران نباشید و اگر از آن‌ها استفاده نمی‌کنید، برنامه را پاکسازی کنید.

برای حذف برنامه‌ها از صفحه‌ی اصلی، انگشت خود را روی برنامه‌ای قرار دهید که می‌توانید حذف کنید و سپس آن‌ را نگه دارید. برنامه‌ها شروع به تکان خوردن خواهند کرد و یک X کوچک روی هر آیکون ظاهر می‌شود. می‌توانید روی X کلیک کرده و برنامه را با تائید دوباره پاک کنید. برای متوقف کردن تکان خوردن برنامه‌ها، دکمه‌ی Home را در دستگاه‌هایی که آن را دارا هستند، فشار دهید یا روی گزینه‌ی Done در قسمت بالا و سمت راست کلیک کنید.

Offload App کرد برنامه‌ها

اگر می‌خواهید یک برنامه را بدون حذف از بخش تنظیمات، به‌طور موقت غیرفعال کنید؛ مانند وقتی که برای نصب به‌روزرسانی iOS مجبور هستید که فضای خالی ایجاد کنید، اپل به شما این امکان را خواهد داد که دانلود مجدد را داشته باشید. این برنامه‌ها در صفحه‌ی شما باقی خواهند ماند، اما برای دانلود مجدد باید روی گزینه‌ی re-download کلیک کنید تا قادر به چنین کاری باشید. برنامه‌ها را می‌توانید در لیست Storage خود پیدا کنید و با ضربه زدن روی آن، روی گزینه‌ی Offload App کلیک کنید.

شما همچنین می‌توانید حذف خودکار برنامه‌هایی را که قادر به استفاده از آن نیستید را در نظر داشته باشید. در ابتدا به Settings > General > iPhone Storage > Offload Unused Apps رفته و روی گزینه‌ی Enable کلیک کنید.

جمع‌بندی

بدین ترتیب شما می‌توانید مدیریت بیشتری روی برنامه‌ها و فایل‌هایی داشته باشید که فضای ذخیره‌سازی گوشی آیفون یا آیپد شما را تحت تاثیر قرار داده‌اند. همواره برنامه‌ها یا فایل‌هایی هستند که از آن‌ها استفاده نمی‌کنید یا اصلا به آن‌ها نیاز ندارید. می‌توانید آن‌ها را پاک‌سازی کرده یا غیرفعال کنید. امکان دانلود مجدد آن‌ها فراهم خواهند بود و با یک مدیریت، برنامه‌ها و فایل‌های مفید را صرفا روی گوشی خود نگهداری خواهید کرد. چنین روندی کمک می‌کند که مدیریت بهتری روی حافظه خود داشته باشید و همواره فضای کافی برای دانلود به‌روزرسانی یا تهیه عکس و فیلم جدید را خواهید داشت.

یک شیوه‌ی دیگر این است که فایل‌های موردنیاز خود را به کامپیوتر یا مک خود منتقل کرده و آن‌ها را از روی گوشی پاک کنید. این مورد هم روش جالبی است که کمک می‌کند، بدون نیاز به پاک‌سازی فایل‌های دلخواه خود، صرفا آن‌ها را منتقل کرده و جا برای فایل‌های بیشتر را در گوشی خود باز کنید. در این باب مختار هستید و می‌توانید از روش‌های دلخواه برای باز کردن فضای گوشی استفاده کنید.

webranko
تحریریه بازرگانی سیب

مشاهده سایر مطالب
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *