- بستن اد تلگرام، مستقیم سراغ این تنظیم بروید
- بستن اد تلگرام در اندروید؛ مسیر تنظیمات به زبان ساده
- از تنظیمات تا بخش دعوتها؛ کجا برویم؟
- چه کسانی اجازه داشته باشند ما را اضافه کنند؟
- ثبت تغییرات و بررسی نتیجه
- جلوگیری از اضافه شدن خودکار به تلگرام در آیفون
- پشت کامپیوتر هستید؟ اد تلگرام را از دسکتاپ ببندید
- فقط غریبهها نیستند؛ اجازه اد کردن مخاطبان را هم مدیریت کنید
- سخن پایانی
- سوالات متداول
جلوگیری از اضافه شدن خودکار به گروه و کانال تلگرام، با محدودکردن دسترسی دعوت در تنظیمات حریم خصوصی شروع میشود. اگر مرتب در گروهها و کانالهای ناشناس عضو میشوید، بهتر است مشخص کنید چه کسانی اجازه اضافهکردن شما را دارند. در این راهنما از مجله بازرگانی سیب، مراحل تغییر این تنظیمات را در اندروید، آیفون و تلگرام دسکتاپ بررسی میکنیم. همچنین توضیح میدهیم اگر دعوتهای ناخواسته ادامه داشتند، کدام دسترسیها و استثناها را دوباره بررسی کنید.
خرید آیفون 18 پرو مکس زمانی با تجربه بهتری همراه است که تنظیمات حریم خصوصی تلگرام را هم متناسب با نیازتان تنظیم کنید. برای خرید اقساطی این گوشی از بازرگانی سیب، شرایط فروش و موجودی را پیش از ثبت سفارش بررسی کنید.
بستن اد تلگرام، مستقیم سراغ این تنظیم بروید
برای جلوگیری از اضافه شدن خودکار به گروه و کانال تلگرام، وارد تنظیمات حریم خصوصی شوید و دسترسی دعوت را محدود کنید. سپس استثناها را بررسی کنید تا افراد دارای مجوز همچنان امکان اضافهکردن شما را نداشته باشند.

- مسیر تنظیمات: تنظیمات (Settings) ← حریم خصوصی و امنیت (Privacy and Security) ← دعوتها (Invites) یا گروهها و کانالها (Groups & Channels).
- همه افراد (Everybody): این گزینه اجازه اضافهکردن شما را به همه میدهد؛ برای محدودکردن دعوتها، انتخاب دیگری داشته باشید.
- مخاطبین من (My Contacts): با انتخاب این گزینه، اجازه اضافهکردن را به مخاطبان خود محدود میکنید؛ استثناهای فعال را هم بررسی کنید.
- هیچکس (Nobody): اگر این گزینه را دارید، برای محدودیت بیشتر انتخابش کنید و مجوزهای استثنا را بازبینی کنید.
- همیشه مجاز (Always Allow): افراد این فهرست اجازه ویژه دارند؛ نام کسانی را که نمیخواهید شما را اضافه کنند، حذف کنید.
- هرگز مجاز (Never Allow): در صورت نمایش این گزینه، مخاطبان مزاحم را به فهرست اضافه کنید تا اجازه دعوت مستقیم نداشته باشند.
بستن اد تلگرام در اندروید؛ مسیر تنظیمات به زبان ساده
برای جلوگیری از اد شدن در تلگرام اندروید، مراحل زیر را در برنامه رسمی دنبال کنید. نام بعضی گزینهها ممکن است با زبان و نسخه برنامه تفاوت داشته باشد.
اگر قصد خرید آیفون ۱۸ پرو را دارید، پس از ورود به تلگرام، دسترسی اضافهکردن خود به گروهها و کانالها را بررسی کنید. برای اطلاع از امکان خرید اقساطی از بازرگانی سیب، موجودی محصول و شرایط پرداخت را از فروشگاه بپرسید.
از تنظیمات تا بخش دعوتها؛ کجا برویم؟
- تلگرام را باز کنید و روی منوی سهخط بالای صفحه بزنید.
- وارد تنظیمات (Settings) شوید و حریم خصوصی و امنیت (Privacy and Security) را انتخاب کنید.
- بخش دعوتها (Invites) یا گروهها و کانالها (Groups & Channels) را باز کنید.

چه کسانی اجازه داشته باشند ما را اضافه کنند؟
- در قسمت «چه کسی میتواند مرا اضافه کند؟» (Who Can Add Me)، گزینههای دسترسی را بررسی کنید.
- برای محدود کردن افراد ناشناس، مخاطبین من (My Contacts) را انتخاب کنید.
- اگر گزینه هیچکس (Nobody) را میبینید، آن را برای محدودیت بیشتر انتخاب کنید.
- فهرست همیشه مجاز (Always Allow) را بررسی کنید و مجوز افراد غیرضروری را بردارید.
- اگر هرگز مجاز (Never Allow) در دسترس است، مخاطبی را که مرتب شما را به گروهها اضافه میکند، وارد این فهرست کنید.
- در صورت نمایش مجوز جداگانه برای کاربران پرمیوم، وضعیت آن را هم بررسی کنید.
ثبت تغییرات و بررسی نتیجه
- اگر بالای صفحه علامت تأیید یا گزینه ذخیره (Save) وجود دارد، روی آن بزنید.
- دوباره بخش دعوتها را باز کنید و مطمئن شوید انتخاب شما ثبت شده است.
- بررسی کنید هیچ استثنایی برخلاف انتخابتان فعال نباشد؛ این مرحله برای بستن اد گروه تلگرام اهمیت دارد.
- به خاطر داشته باشید دریافت پیام حاوی لینک دعوت، با اضافهشدن مستقیم به گروه تفاوت دارد.
جلوگیری از اضافه شدن خودکار به تلگرام در آیفون
برای جلوگیری از اد شدن در گروه تلگرام آیفون، وارد تنظیمات شوید و بخش حریم خصوصی و امنیت را باز کنید. سپس گزینه دعوتها یا گروهها و کانالها را پیدا کنید و دسترسی اضافهکردن خود را محدود کنید. گزینه مخاطبین من، دسترسی مخاطبان را حفظ میکند؛ برای محدودیت بیشتر، در صورت وجود، هیچکس را انتخاب کنید. استثناها و هر مجوز جداگانهای را نیز بررسی کنید. اگر نام گزینهها متفاوت بود، نسخه رسمی برنامه را بهروزرسانی کنید و دوباره این بخش را ببینید.
هنگام خرید آیفون دوئو، بررسی مجوزهای دعوت تلگرام را هم در برنامه تنظیمات اولیه خود قرار دهید تا عضویتهای ناخواسته را محدود کنید. برای خرید اقساطی از بازرگانی سیب، ابتدا نام دقیق مدل، موجودی و جزئیات شرایط فروش را تأیید کنید.
- Settings → Privacy and Security → Invites / Groups & Channels
- Who Can Add Me
- My Contacts
- Nobody — در صورت نمایش
- Always Allow — بررسی افراد دارای مجوز استثنا
- Never Allow — در صورت نمایش، برای محدودکردن افراد مشخص
پشت کامپیوتر هستید؟ اد تلگرام را از دسکتاپ ببندید
برای بستن اد تلگرام دسکتاپ، از منوی سهخط وارد Settings → Privacy and Security → Groups & Channels شوید. در بخش Who Can Add Me، گزینه My Contacts یا در صورت نمایش، Nobody را انتخاب کنید.
فهرست Always Allow را بررسی کنید و مجوز افراد ناخواسته را بردارید؛ برای محدودکردن افراد مشخص، در صورت وجود از Never Allow استفاده کنید. اگر دکمه Save نمایش داده شد، تغییرات را ذخیره کنید و دوباره وضعیت دسترسیها را بررسی کنید.
فقط غریبهها نیستند؛ اجازه اد کردن مخاطبان را هم مدیریت کنید
با انتخاب مخاطبین من، افرادی که در فهرست مخاطبان شما هستند، همچنان اجازه اضافهکردنتان را دارند.
برای جلوگیری از اد شدن بدون اجازه، گزینههای استثنا را هم در صورت نمایش بررسی کنید.
- My Contacts؛ اجازه اضافهکردن برای مخاطبان
- Never Allow؛ محدودکردن افراد مشخص
- Always Allow؛ اجازه ویژه برای افراد منتخب
سخن پایانی
برای جلوگیری از اضافه شدن خودکار به گروه و کانال تلگرام، دسترسی دعوت را محدود کنید و استثناها را بررسی کنید. اگر یکی از مخاطبان مزاحمت ایجاد میکند، مجوز او را نیز در تنظیمات مربوط تغییر دهید. در صورت ادامه مشکل، از ثبت تغییرات مطمئن شوید و دستگاههای متصل به حسابتان را بررسی کنید. گروهها و کانالهای ناخواسته قبلی را هم جداگانه ترک کنید؛ تغییر تنظیمات دعوت، عضویتهای قبلی را حذف نمیکند.
سوالات متداول
در تنظیمات حریم خصوصی، بخش Invites یا Groups & Channels را باز کنید. گزینه My Contacts را انتخاب کنید و مجوزهای استثنا را هم بررسی کنید.
این گزینه به مخاطبان شما اجازه اضافهکردن میدهد. فهرست Always Allow و سایر مجوزهای فعال را نیز بررسی کنید.
خیر؛ محدودکردن اضافهشدن مستقیم، مانع دریافت پیام حاوی لینک دعوت نمیشود. دریافت لینک نیز بهتنهایی شما را عضو گروه یا کانال نمیکند.
این بخش ممکن است در نسخه شما Invites نام داشته باشد. در تنظیمات حریم خصوصی جستوجو کنید و از نسخه رسمی و بهروز تلگرام استفاده کنید.
خیر؛ برای خروج از گروهها و کانالهای قبلی باید جداگانه اقدام کنید. بیصداکردن یا آرشیوکردن نیز به معنی خروج نیست.
