تهران – خیابان جمهوری تقاطع حافظ، مجتمع چارسو طبقه اول واحد C10 ساعت کاری 10 صبح الی 7 بعد از ظهر به جز روزهای تعطیل تلفن تماس: 021-62999938
میانبرهای مجیک کیبرد

میانبرهای مجیک کیبورد

با فشار دادن برخی از کلیدهای ترکیبی، می‌توانید کارهایی را انجام دهید که به‌طور معمولی به ماوس، پد لمسی یا سایر دستگاه‌های ورودی نیاز دارند. با استفاده از میانبرهای صفحه کلید، یک یا چند کلید اصلاحی را می‌توانید فشار داده و با نگه داشتن آن‌ها، آخرین کلید ترکیبی را فشار داده و آن عملکرد را فعال کنید. به‌عنوان مثال، برای استفاده از Command-C (کپی)، باید کلید Command را نگه داشته و سپس کلید C را فشار داده و نگه دارید و سپس هر دو را رها کنید. منوها و صفحه کلیدهای مک اغلب از آیکون‌هایی برای کلیدهای خاص از جمله کلیدهای اصلاحی استفاده می‌کنند که عبارتند از:

  • Command (or Cmd) ⌘
  • Shift ⇧
  • Option (or Alt) ⌥
  • Control (or Ctrl) ⌃
  • Caps Lock ⇪
  • Fn

در صفحه کلیدهای ساخته شده برای کامپیوترهای شخصی ویندوز، به جای Option، از کلید Alt و به جای Command از کلید لوگوی ویندوز استفاده خواهید کرد.

برخی از کلیدهای اپل دارای آیکون‌ها و عملکردهای خاصی هستند که می‌توانیم به روشنایی صفحه نمایش، روشنایی صفحه کلید، Mission Control و موارد دیگر اشاره کنیم. اگر این عملکردها در صفحه کلید شما در دسترس نباشند، ممکن است که بتوانید با ایجاد میانبرهای صفحه کلید خود، برخی از آن‌ها را مورد استفاده قرار دهید. برای استفاده از این کلید‌ها به‌عنوان F1، F2، F3 یا سایر کلیدهای عملکردی استاندارد، می‌توانید آن‌ها را با Fn ترکیب کنید.

میانبرهای مجیک کیبرد

میانبرهای رایج صفحه کلید

Command-X: مورد انتخاب شده را برش داده و در کلیپ بورد کپی می‌کند.

Command-C: مورد انتخاب شده را در کلیپ بورد کپی می‌کند. این مورد برای فایل‌های موجود در Finder نیز کاربرد دارد.

Command-V: محتوای کلیپ برد را در سند یا برنامه‌ی فعلی جایگذاری می‌کند. این مورد همچنین برای فایل‌های موجود در Finder نیز کار می‌کند.

Command-Z: دستور قبلی را بازمی‌گردازند. سپس می‌توانید Shift-Command-Z را برای انجام مجدد این عملیات فشار داده و دستور بازگردانی شده را به‌صورت معکوس انجام دهید. در برخی از برنامه‌ها، می‌توانید چندین دستور را لغو کرده و دوباره انجام دهید.

Command-A: همه‌ی موارد را انتخاب می‌کند.

Command-F: موارد را در یک سند پیدا کرده یا پنجره‌ی Find را باز می‌کند.

Command-G: آیتم قبلی را دوباره جستجو می‌کند. برای یافتن گزینه‌های قبلی، می‌توانید از کلید ترکیبی Shift-Command-G استفاده کنید.

Command-H: پنجره‌های جلویی را مخفی می‌کند. برای مشاهده برنامه‌ی جلویی و پنهان کردن تمام پنجره‌های دیگر، گزینه‌ی Option-Command-H را می‌توانید فشار دهید.

Command-M: پنجره جلویی را مینیمایز می‌کند. برای مینیمایز کردن همه‌ی پنجره‌های موجود در دسکتاپ، می‌توانید از کلید ترکیبی Option-Command-M استفاده کنید.

Command-O: آیتم انتخاب شده را باز کرده یا یک گفتگوی جدید را برای شما باز می‌کند تا یک فایل برای باز شدن توسط شما انتخاب شود.

Command-P: سند فعلی را چاپ می‌کند.

Command-S: سند فعلی را ذخیره می‌کند.

Command-T: یک تب جدید باز می‌کند.

Command-W: پنجره‌ی جلویی را می‌بندد. برای بستن تمام پنجره‌های برنامه، می‌توانید گزینه‌ی Option-Command-W را فشار دهید.

Option-Command-Esc: یک برنامه را به‌صورت کامل می‌بندد.

Command – Space bar: قسمت جستجوی اسپاتلایت را نمایش داده یا پنهان می‌کند. برای انجام جستجوی اسپاتلایت از پنجره‌ی Finder، کلید ترکیبی Command – Option – Space bar را فشار دهید. اگر از چندین منبع ورودی برای تایپ به زبان‌های مختلف استفاده می‌کنید، این میانبرها به جای نمایش اسپاتلایت، منابع ورودی را تغییر می‌دهند. 

جمع‌بندی

سعی کردیم که در این مطلب، کلیدهای میانبر ساده اما پراستفاده مجیک کیبرد را با شما در میان گذاشته و معرفی خلاصه‌واری از آن‌ها داشته باشیم. یقینا کلیدهای میانبر بسیار زیاد هستند و مواردی که ما معرفی کردیم، تنها گزینه‌های پر استفاده و کاربردی در این کیبرد بودند که فارغ از زمینه‌ی کاری کاربران مختلف مک، مورد استفاده قرار می‌گیرند. شما نیز می‌توانید مهم‌ترین کلیدهای ترکیبی از منظر خودتان را با ما به اشتراک گذاشته و در موردشان صحبت کنید. در بخش کامنت‌ها با ما همراه باشید.

webranko
تحریریه بازرگانی سیب

مشاهده سایر مطالب
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های منتخب
پیش بینی درد بیماران
آیفون اورجینال